Pasi-Net tartalomfrissítés-infó

A legutóbbi frissítés dátuma : 2011. augusztus 16., kedd

 

Itt megtalálhatod a Pasi-Net rovatainak részletes tartalmát, az új feltöltések jegyzékét, továbbá az utolsó frissítések dátumát. Tehát elég, ha bekukkantasz ide, s megtudhatod, hogy az elõzõ látogatásod óta milyen újdonságok várnak rád. Az utolsó feltöltések dátumát kék színnel találod, hogy könnyebben eligazodj a rovatok között. Vannak olyan tartalmak, amelyek bõvítéséhez a Te közremûködésedre is számítok. Az egyes rovatcímeknél erre külön is felhívom a figyelmeteket. Kellemes idõtöltést, jó böngészést!

ÜZENETEK

2008. augusztus 15-étõl a Pasi-Net honlap szerkezete megváltozott. Ez tartalmi változást nem jelent, így a látogatók a változást nem észlelik. Közben kiküszöböltünk néhány kisebb, de bosszantó hibát is, így a PN böngészése még kellemesebb lehet.

A CÍMOLDALON

Újra itt a Dallas! A fõszereplõk egyike a Született feleségek kertészfiúja. Az utolsó frissítés dátuma: 2011. augusztus 16.

Emberek

MELEG SZTÁROK / ISMERT EMBEREK

Rovatismertetõ: Olyan sztárokról olvashatsz itt, akik jóképû, férfias jelenségek, s akikrõl senki sem gondolta volna, hogy melegek. A sztereotípiákat lenne hivatott ez a rovat megszüntetni. Olyan sztárokról is szó van, akik tagadják ugyan másságukat, de az errõl szóló pletykák szívósan kitartanak. Talán, nem zörög a haraszt... Újabb feltöltések: Stephen gately (Boyzone) házasságot kötött egy sráccal!!! Jake Gyllenhaal - hamarosan házasság, de nõvel vagy férfivel? Az utolsó frissítés dátuma: 2008. augusztus 24.

GAY ICONS / FAN CLUB

Rovatismertetõ: Ez valójában a Gay-icon rovat. Olyan sztárokról olvashatsz itt, akik a melegek számára jelképek: David Beckhamról, Ricky Martinról, Colin Farrellrõl, Jastin Timberlake-rõl... Figyelem! Ebbe a rovatba Te is küldhetsz a sztárjainkról híreket, képeket vagy kitalált történeteket. Az sem baj, ha ezek a storyk eléggé intimek. Sõt! A címem: pasinet@freemail.hu Újabb feltöltések: Justin Timberlake - pikáns!!! Az utolsó frissítés dátuma: 2005. május 29.

EMLÉKOLDAL

Rovatismertetõ: Olyan srácokra, férfiakra emlékezünk itt, akik sajnos már nincsenek közöttünk. Újabb feltöltések: Jon-Erik Hexum színész. Az utolsó frissítés dátuma: 2005. július 9.

Történetek

SZTORIK / IGAZ TÖRTÉNETEK

Rovatismertetõ: Erotikus történeteket olvashatsz itt. Van köztük igaz, mint például az én barátságom története, de vannak olyanok is, amiket csak a képzelet szült (sajnos). Figyelem! Várom a Te storyjaidat is, legyenek azok akár valósak, akár kitaláltak. A címem: pasinet@freemail.hu Újabb feltöltések: A party - egy D.J. története (részlet a Szivárványszíntoll-blog folytatásos sztorijából). Az utolsó frissítés dátuma: 2005. december 24.

COOLTÚRA

Rovatismertetõ: A mûvelõdési rovatban a melegirodalom és színmûvészet néhány alkotásából kaphatsz ízelítõt. Újabb feltöltések: William Burroughs: Hasszán játékterme - Meztelen ebéd (részlet). Az utolsó frissítés dátuma: 2005. március 2.

ÉRDEKESSÉGEK

Rovatismertetõ: Hír-mix a melegek világából, az õket érintõ kérdésekrõl, pletykákról. Figyelem! Ha rábukkansz a Neten valami érdekességre, küldd el a pasinet@freemail.hu címre. Újabb feltöltések: 1. oldal: Ricky Martin apa lett! Meleg kémek Angliában, David Beckham-rõl, John Travoltáról, Tom Cruise-ról. Meleg képregényhõs. Vetkõznek a meleg divattervezõk. Meleg apajelöltek. 2. oldal: Jake Gyllenhaal - egy kapcsolat, amely túl megy a barátságon? Colin Farrell saját magát mogyorózta .Az utolsó frissítés dátuma: 2008. augusztus 22.

XY-AKTÁK

Rovatismertetõ: Ugyancsak a melegvilágból találhatsz itt érdekességeket, de hosszabb cikkek formájában, például bûnügyekrõl. Újabb feltöltések: Melegpornó - melegsztárok (t9rténelmi áttekintés). Az utolsó frissítés dátuma: 2005. szeptember 4.

Fotók

A NAP KÉPE

Rovatismertetõ: Kétnaponta frissülõ oldal, amelyrõl mindig egy jóképû srác néz vissza rád! Figyelem! Van egy jó képed egy jó pasiról? Küldd el a fotót a címünkre: pasinet@freemail.hu Újabb feltöltések: Az olimpia legszebb srácai: Kucsera Gábor. Az utolsó frissítés dátuma: 2008. augusztus 11.

FOTÓALBUM

Rovatismertetõ: Válogatott, extra képeket találhatsz itt. Lapozd végig! Ne hagyd ki! Újabb feltöltések: Andel nem angyal! vetkõzik!. Az utolsó frissítés dátuma: 2008. augusztus 23.

WANTED!

Rovatismertetõ: A rovat jelszava szintén: le a sztereotípiákkal! Az itt látható srácok egyszerû, hétköznapi emberek. Közös jelelmzõjük, hogy mindannyian melegek, mégsem hasonlít egyikük sem a tarka papagályra. Újabb feltöltések: Az európai meleg szépségverseny litván és olasz indulói. Az utolsó frissítés dátuma: 2005. június 13.

HOKIPÁLYA

Rovatismertetõ: Csak valóban 18 éven felülieknek! Forró képek extra pasikkal! Hogy igazán élvezd a hokit! Figyelem! Van egy joooooo... képed? Itt a helye: pasinet@freemail.hu Újabb feltöltések: Ti küldtétek: Peter Fitch Texasból. Az utolsó frissítés dátuma: 2005. augusztus 3.

És még...

AJÁNLÓ - SZABADIDÕ

Rovatismertetõ: Van néhány szabad órád és nem tudod eltölteni? Ajánlunk néhány könyvet vagy filmet. Van néhány szabad heted? Ajánlhatunk utazásokat is. Újabb feltöltések: Néhány film és sok-sok új könyv! Az utolsó frissítés dátuma: 2011. augusztus 14.

ARCHÍVUM

Rovatismertetõ: A Pasi-Net háttérképeknek is használható címoldal archívuma. Újabb feltöltések: A Pasi-Net elsõ két, eredeti címoldala. Az utolsó frissítés dátuma: 2006. január 1.

EGÉSZSÉG - ERASZTÉSZ

Rovatismertetõ: Az ókori Görögországban Erasztésznek hívták azt a férfit, aki bevezette az ifjakat a (meleg)szerelem rejtelmeibe. Itt Te is tanácsokat kaphatsz, hogy hogyan õrizd meg az egészségedet. Újabb feltöltések: Análisan, tisztán (végbéltus módszerek). Még néhány praktika az anális szexhez - végbéltorna. Az utolsó frissítés dátuma: 2006. január 23.

HUMOR - HETEROGÉN ZÓNA

Rovatismertetõ: Humor minden mennyiségben! Melegekrõl szóló viccek, mókás képek. Figyelem! Hallottál egy jó viccet? Találtál egy röhejes képet? Küldd el! pasinet@freemail.hu Újabb feltöltések: Kõkorszaki meleg szakik. Az utolsó frissítés dátuma: 2005. március 6.

NET-VADÁSZ

Rovatismertetõ: Internetes oldalak jegyzéke témakörök szerint. Hogy könnyebben eligazodj a Világhálón! Figyelem! Van egy saját (melegeknek szóló) honlapod, vagy csak rábukkantál egy igazán érdekesre a Neten? Küldd el a címét! pasinet@freemail.hu Az utolsó frissítés dátuma: 2008. augusztus 24.

SZEMÉLYES ADATOK

Rovatismertetõ: Ebben a rovatban rólam, a honlap gazdájáról tudhatsz meg adatokat.

TARTALOM

Ha az "És még..." menüben erre a címszóra kattintasz, akkor erre az oldalra jutsz. Érdemes megnézni a tartalomjegyzékben, hogy mikor történt frissítés a Pasi-neten és melyik rovatban, mert így könnyen megtalálod az új anyagokat.

VENDÉGKÖNYV

Rovatismertetõ: Írd meg a véleményed a honlapról a vendégkönyvbe! A hozzászólásod azonnal megjelenik és a többi véleményt is elolvashatod.

Kellemes idõtöltést kívánok a Pasi-Neten!