Ricky Martin apa lett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 36 éves sztár beállt az egyedülálló apák körébe - írja az US magazin. A gyermekszervezetek támogató popénekes egy béranya segítségével vált édesapává és ezzel nem is akármilyen feladatra vállalkozott. Martin ugyanis beugrott a mélyvízbe: rögtön két babával kezdte a szülői létet. A csípőforgató macsó néhány hete egy ikerpár édesapja lett - olvasható a People magazinban. A gyermekekről csak annyit tudunk, hogy mesterséges megtermékenyítéssel születtek egy béranya segítségével, de sem a nevüket, sem pedig születési helyüket nem árulta el a sajtónak. Egy időre azonban biztosan abbahagyja a riszálást, hiszen egy ikerpárt felnevelni nem egyszerű dolog. A "Livin' La Vida Loca" sztárja később talán majd fiait is megtanítja, hogyan legyenek sikeresek a popszakmában a fenékrázással és csípőkörzéssel, neki ugyanis bejött.

A Puerto Rico-i származású énekes 2006 óta játszik a gondolattal, hogy beállna azon hírességek sorába, akik örökbefogadással támogatnak egy jobb sorsra érdemes harmadik világbeli kis árvát. Az azonban mindenképp újdonság, hogy vér szerinti gyermekei születtek, hiszen a mesterséges megtermékenyítés során egy béranya horda ki a fiait. Martin egyébként végig figyelemmel kísérte a gyerkőcök fejlődését anyjuk pocakjában, de születésük után is így szeretne tenni.

"Ricky nagyon lelkes, hogy szülőként az életének egy új szakasza kezdődött, ezért az év hátralevő részét a nyilvánosságtól távol, a gyermekeivel tölti" - nyilatkozta az énekes sajtósa. Madonna vagy a Jolie-Pitt pár gyerekeiről biztosan tudjuk, hogy az anya-apa formációjú családmodellben nőnek fel. Ez azonban nem mondható el az énekesről, akinek szexuális hovatartozását régóta vitatja a bulvársajtó. Az ő kapcsolatairól (ha voltak egyáltalán) soha sem cikkeztek a lapok, de még csak hírbe se nagyon hozták senkivel. Épp ezért született meg az a feltételezés, miszerint a nők tucatjainak szívét elrabló Martin a saját neméhez vonzódik. A popsztár azonban se nem cáfolta, se meg nem erősítette ezt a nézetet, csupán egy semleges kijelentést tett: "Úgy gondolom, hogy a szexuális hovatartozás egy olyan dolgot, amit mindenki maga választ. Ennyit tudok mondani". Ez nyilvánvalóan nem győzött meg senkit, ahogyan az sem, hogy a Latin Grammy-díjas énekes rendszeresen megvédte a meleg közszereplőket a támadásoktól.

2007-ben Martint meleg kozmetikusa, Ole Henriksen buktatta le, ugyanis amikor megkérdezték tőle, hogy kivel töltene el egy romantikus hétvégét, Henriksen így válaszolt: "Hát, mivel Stig Tofting [dán focista - a szerk.] köztudottan heteró, ezért maradnék az ügyfelemnél, Ricky Martinnál". Az előbbi állításokra nincs fényképes bizonyíték, arra azonban van, hogy az énekes fiai érkezésének köszönhetően boldogabb, mint valaha.

(Velvet - Index, 2008. augusztus 21.)

Meleg kémek Nagy-Britanniában

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melegeket toboroz soraiba a terrorizmus elleni harcért is illetékes brit belbiztonsági szolgálat, az MI5, írja a Sunday Times és a Sunday Telegraph. A konzervatív lapok jelentése szerint az MI5 a melegek és leszbikusok jogait képviselő Stonewall csoport álláskereső brossúrájában hirdette magát.

A kilencvenes évek elejéig melegeket nem vettek fel bizalmas kormányzati munkára, mert attól tartottak, hogy könnyen válhatnak zsarolhatókká.

A tilalmat még az ötvenes években rendelték el, amikor a Cambridge-i Egyetemen az MI5 számára dolgozó kémhálózat lelepleződött. Két vezetőjük, Guy Burgess (a bal szélen lévő fotón) és Anthony Blunt (a szöveg melletti fotón) meleg volt.

Ben Summerskill, a Stonewall igazgatója derűlátásának adott hangot azt illetően, hogy "10-15 éven belül a titkosszolgálat alkalmazottainak összetétele nagyban tükrözni fogja a modern brit társadalom összetételét. Nincs ok arra, hogy ne lehetne egy leszbikus vagy egy meleg főigazgató... A kisebbségi közösségekből származók jobban szót tudnak érteni azokkal az emberekkel, akik mások, vagy kilógnak a társaságból. Jobbak abban is, hogy nem feltűnően teszik ezt" - vélekedett.

Tényleg ekkora?

 

 

 

 

 

 

 

 

David Beckham szexi pózba vágta magát az Armani kedvéért, ő a divatház legújabb fehérnemű kollekciójának a reklámarca. A jelenleg Los Angelesben focizó futballcsillag csupán egy kigombolt inget és egy alsógatyát visel az Emporio Armanit népszerűsítő plakáton. A fotóról csak úgy sugárzik a férfiasság - főleg az alsója tájékán. Már csak az a kérdés, hogy valódi, vagy nem. A rossznyelvek szerint nem, de sose lehet tudni...

Melegpornós sztár volt Tom Cruise szeretôje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrew Morton írt botránykönyvet Tom Cruise-ról: a sztár évekig szexuális kapcsolatban állt a neves amerikai pornósztárral, Paul Barresivel. Én voltam Tom Cruise szeretôje - állítja Andrew Morton könyvében Paul Barresi.

(Jobbra: Tom Cruise és John Travolta)

Az ötvennyolc esztendôs melegpornó sztár állítólag a kilencvenes években ismerkedett meg Cruise-zal, aki akkoriban még Nicole Kidman férje volt. - A Tágra zárt szemeket forgatták, de Tom képtelen volt hitelesen eljátszani a szexjeleneteket - kezdte a könyvben Barresi. - Az volt az igazság, hogy nem kívánta a feleségét, nem tudott párás tekintettel rá nézni. Ahogyan egyetlen más nôre sem. Egyszerűen nem vonzódik a nôkhöz. Nekem nagy nevem volt a melegpornó szakmában, megkért, hogy segítsek neki. Felélesztettem Tom szexualitását. Szeretôk lettünk, ô pedig elvált Kidmantôl - meséli a könyvben Barresi, akinek állítólag John Travoltával is viszonya volt.

Nem Barresi az egyetlen, aki kínos hálószobatitkokról vall Andrew Morton könyvében. A szerzô különbözô forrásokra hivatkozva azt állítja: Cruise-nak viszonya volt egy Michael Davis nevű férfival is, aki állítólag házi pornóvideót is készített a sztárral. Cruise ügyvédje ugyan hevesen cáfolja a könyv állításait, de a színész hallgat. Valószínűleg már nem sokáig teheti, mert Hollywood egykor elsôszámú szívtiprójának nimbuszát az elmúlt évek alaposan megtépázták, s az újabb botrány végleg padlóra küldheti.

Hero, a meleg képregényhős

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perry Moore, amerikai író könyvében igazságot szeretne szolgáltatni a homoszexuális képregényhősöknek, és le akar számolni az őket övező megalázó bánásmóddal. Moore, aki maga is meleg, Hero (Hős) című könyvében Thom Creedről, az átlagos amerikai tiniről kiderül, hogy közel sem olyan átlagos, mint hinnénk: az iskolai és családi problémák mellett el kell fogadnia szexuális orientációját és meg kell küzdenie feltörő szuperhős-képességeivel is. Moore célja az volt, hogy regényében jobb színben tüntesse fel a meleg szuperhősöket, és Thom Creed figurája példaképként segítsen a fiataloknak megismerni és elfogadni a másságot.

Perry Moore
Goran Visnjic

Moore, aki egyébként a Narnia Krónikái filmsorozat producere is, elmondta, hogy regényének egyik ihletője vietnámi háborús veterán apja volt. Történetét összekapcsolta a regénybeli Thom apjának történetével, aki egy elfeledett, lenézett szuperhős a regényben, így reflektálva arra, hogyan bánt az amerikai állam a veteránokkal a vietnámi háború után.

Az író tisztában van vele, hogy regénye nem tudja megoldani azoknak a fiataloknak az életét, akik másságuk elfogadásával és elfogadtatásával küzdenek. A könyvben nem férfi szuperhősök szálldosnak egymás karjában fel s alá, hanem Thom történetén keresztül megismerhetjük egy meleg fiatal harcát saját maga felvállalásáért.

Moore akkor döbbent rá, hogy a meleg szuperhősök mennyire igazságtalanul vannak kezelve, amikor egy Marvel képregényben az egyik mutáns szuperhős, Northstar meghal, miután bejelenti, hogy meleg. Northstart Marvel egyik leghíresebb és legkedveltebb karaktere, Wolverine öli meg, amely Moore szerint nagyon rossz üzenet." Azt gondoltam, hogy abbahagyom a képregényvásárlást" - mondja Moore. Majd gerillaharcba kezdett: egy csomó post-ittel felfegyverkezve bement a könyvesboltokba és az összes Wolverine képregénybe beleragasztotta üzeneteit: "Nem lehetnek meleg szuperhősök?", "Homofób vagy?" Mint az a képregényekben megszokott, Northstar feltámadt és megjelent az X-men legutóbbi részében. Természetesen nem lehetett figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy meleg, ez el is hangzik a képregényben.

Moore nagyon sok lehetőséget lát még Thom Creed történetében, ezért a regény folytatását tervezi, például, hogy Thom szerelme egy Goran nevű atléta lenne, akit Goran Visnjic, alias Kovac doktor karaktere inspirált.

Vetkőznek a meleg divattervezők

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vetkőznek a meleg divattervezők. Először Tom Ford, most pedig Marc Jacobs dobta le a ruháit egy magazinban.

Az átlagemberben számos sztereotípia él a homoszexuális férfiakkal kapcsolatban; az egyik legerősebb, hogy a saját nemükhez vonzódva az egyébként férfias egyedek hiúvá, nőiessé válnak, túl sokat törődnek a külsejükkel.

Ez az előítélet persze ugyanúgy nem állja meg a helyét, mint a nemzetiségekkel kapcsolatos hasonló általánosítások. Ennek ellenére sokak szerint a melegtársadalom két prominens képviselője is a fenti sztereotípiát erősítő fotósorozattal jelentkezett nemrégiben.

(Balra és lent: Tom Ford)

A divatvilág csodagyerekének tartott Tom Ford, aki felfuttatta a Guccit és az Yves Saint Lauren márkának is komoly sikereket ért el, most visszatért Amerikába és saját vállalata bevezetésével foglalkozik. Tom Ford korábban sem volt vádolható sosem szégyenlősséggel vagy gátlásossággal, ha pusztán a fizikai meztelenkedésről volt szó: egyszer már részben megmutatta a testét a W magazinban Steven Klein objektívjén keresztül. Most egy újabb, teljes alakos vetkőzést hajtott végre a melegeknek szóló Out magazin 2007. novemberi számában Terry Richardson fotósorozatán.

Az egyik képen Ford két másik férfi modellel közösen zuhanyozva látható; a divattervező fenekét előzőleg nagy valószínűséggel gondosan szőrtelenítették, amit az interneten több olvasó is szóvátett.

Példáját a már-már élő legendának számító Marc Jacobs is követte, aki saját brandje mellett a Louis Vuitton számára is tervez. A testét nemrégiben komoly munkával lefogyasztott Marc Jacobs csak nadrágra vetkőzött az Arena Homme Plus kedvéért, viszont részletesen nyilatkozott is ékszereiről, tetoválásairól és gondolatairól. Az átalakulás valóban látványos, a szemüveges, kövérkés, drogfüggő fiúból egészségesen dögös férfi lett, a változás ruhában is egyértelmű volt. (A felső három és az alsó három fotón: Marc Jacobs)

Meleg szeretők voltak az apajelöltek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két férfi, Howard K. Stern és Larry Birkhead, akik a tragikus hirtelenséggel elhunyt playmate, Anna Nicole Smith kislányáért folytattak a közelmúltban ádáz jogi harcot, valójában meleg szeretők voltak - állítja egy most megjelent könyv, mely szerint ráadásul a volt modell tudott a dologról.

Howard K. Stern, Anna Nicole Smith

és Larry Birkhead

A "Szőke becsvágy: az Anna Nicole Smith halálának története" című könyv szerint a néhai playmate ügyvédje és élettársa, valamint a kis Dannielynn vér szerinti apja egymás szeretői voltak. Ráadásul a könyv állítása szerint Anna Nicole Smith egyszer rajtakapta a két férfit. Ennek ellenére lefeküdt Larry Birkhead-del, mert szőke, kékszemű gyermeket szeretett volna.
A könyv azt állítja, hogy a két férfi Anna Nicole Smith temetését követően titkos alkut kötött, melynek értelmében Larry Birkhead lehet a gyermek gyámja, cserébe az ügyvéd Howard K. Stern kezeli a vagyont. A két férfi természetesen mindent tagad és perrel fenyegette meg a könyvet jegyző újságírót. (Oldalt: Stern és Smith ugyancsak elhúnyt fia, lent: Larry Birkhead)